Elke ervaring is de juiste

Verlies en rouw verdienen aandacht en 'gewoonheid'

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en ervaring op het vlak van verlies, rouw, burn-out en trauma te delen met anderen. Niet alleen omdat ik het leuk vind om te delen, maar ook en vooral om deze thema's bespreekbaar en 'gewoon' te maken. We stoppen het nog zo vaak weg, anderen morgen rouw niet zien, mogen trauma niet zien en wellicht wil je het zelf ook niet zien. Het wordt tijd voor aandacht en 'gewoonheid'. Ik zie het als mijn taak om die 'gewoonheid' te brengen en te delen met mijn clienten en zeker ook tijdens lezingen, bijeenkomsten, workshops en trainingen. Om te kunnen stralen en geluk helemaal te voelen, is het nodig om ook 'au' aandacht te geven. Zo gewoon is het. Je bent van harte welkom, ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten. 
 

2023

Vierdaagse trainingen

Verdiepingsdagen voor eerdere deelnemers aan de training of met een gelijkwaardige opleiding

 

Nieuw: leerpakketten

Vanaf 2023 heb je de mogelijkheid om je eigen leerpakket samen te stellen met financieel voordeel. We gaan ervan uit dat je de vierdaagse training Begeleiden bij verlies en rouw (of een gelijkwaardige opleiding) hebt gevolgd. 

  • Pakket 1: vierdaagse training en de praktijkdag. Voordeel van 5% op de totale investering.
  • Pakket 2: vierdaagse training, praktijkdag en de vier verdiepingsdagen. Voordeel van 10% op de totale investering.
  • Pakket 3: vierdaagse training en de vier verdiepingsdagen. Voordeel van 7,5% op de totale investering.
  • Pakket 4: vier verdiepingsdagen. Korting van 5% op de totale investering.
Voor de tarieven, zie de pagina's met beschrijving van de trainingen en verdiepingsdagen.
 

Coronamaatregelen
Veilig en prettig leren met elkaar, staat voorop. Daarvoor vind ik het belangrijk om elkaar live te blijven ontmoeten. Tijdens de trainingen houden we ons uiteraard aan de op dat moment geldende coronamaatregelen van de Rijksoverheid. Dat betekent momenteel het volgende:

  • We geven elkaar de ruimte. Dat kan prima, omdat we werken in een grote ruimte.
  • De gehele dag door wordt goed geventileerd, via het luchtcirculatiesysteem en door de deuren in de pauzes open te zetten.
  • Heb je het snel koud, neem dan voor jezelf een fijne sjaal, vest of dekentje mee.
  • Op diverse plaatsen staan ontsmettingsmiddel en handgel.
Van jou verwachten we dat je je aan de basisregels houdt en thuisblijft bij corona-gerelateerde klachten. Mocht je vanwege corona een dag niet kunnen bijwonen, dan krijg je eenmalig gelegenheid om aan de betreffende dag deel te nemen in een volgende groep. Dit gebeurt altijd in overleg. Wanneer we door overheidsmaatregelen of andere coronagerelateerde situaties de training moeten verzetten, dan komt er een alternatieve datum. De ervaring is inmiddels dat daar met goede wil van beide kanten altijd samen uitkomen.
 

Ervaringen van deelnemers

Inmiddels hebben professionals uit diverse beroepsgroepen en delen van Nederland en België de trainingen en verdiepingsdagen gevolgd. Lees wat ze zeggen over de gevolgde training. Ik heb hun reacties letterlijk overgenomen.   

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast