De manier van afscheid nemen, bepaalt de herinnering

Meer bagage, lichter reizen

Hoe ga je om met je kind(eren) als je je partner hebt verloren en dus ook zelf in een proces van rouw zit? Wat doe je als gezin als een van de ouders onverwacht ontslagen wordt en geen werk meer heeft?  Hoe ga je om met een kind dat een dierbare heeft verloren? Of met een kind wiens ouders gaan scheiden? Wat doe je als een van je leerlingen overlijdt of een van je collega’s geconfronteerd wordt met een ernstige ziekte? Of als je zelf ziek wordt?
 
Naast begeleiding bij verlies en verandering verzorg ik presentaties, workshops, informatie- en studiebijeenkomsten. Dit is vaak in groepsverband maar ook bij individuele vragen over verlies en rouw ben ik je graag van dienst. Ik geef voorlichting over bijvoorbeeld omgaan met verlies, over rouwen, rouwreacties, rouwtaken en het betrekken van en communiceren met anderen.
 
Je bent van harte welkom in mijn praktijk. Als je beroepsmatig in aanraking komt met kinderen, volwassenen en verlies, dan kom ik graag bij je op school, instelling of bedrijf om voorlichting en advies te geven over verlies (in de meest brede zin van het woord) en rouw. In een gesprek inventariseren we wensen en behoeften en maak ik een programma op maat.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.