Laat je reis niet bepalen
door je bagage

Tarieven & vergoedingen

De tarieven van BrightBlue Coaching & Training zijn gebaseerd op de benodigde tijd en investeringen, inclusief voorbereiding, verslaglegging, administratie en praktijkkosten. De bedragen voor particulieren zijn inclusief btw; de bedragen voor bedrijven, scholen en instellingen zijn exclusief 21% btw. Gesprekken, workshops en trainingen vinden normaal gesproken plaats tijdens kantooruren.

Begeleiding wordt - via de aanvullende verzekering - in veel gevallen begeleiding (deels) vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Info over de vergoedingen lees je in het overzicht vergoedingen voor 2018 van Zorgwijzer. Mocht je jouw verzekering niet terugvinden in het overzicht, neem dan even persoonlijk contact op met je zorgverzekering. 

BELANGRIJK: voor begeleiding door BrightBlue geldt dat binnen zeer afzienbare tijd (juli of augustus 2018) vergoedingen mogelijk zijn door het overgrote deel van de Nederlandse zorgverzekeraars. Deze vergoeding komt uit de aanvullende verzekering en is per verzekeraar anders geregeld. Raadpleeg daarvoor het overzicht zoals hierboven genoemd.


Voor individuele begeleiding werk ik vanuit mijn praktijk in Valkenswaard; voor groepsbegeleiding, workshops of training werk ik vooral op locatie. 

Annuleren en teleurstelling voorkomen

Mocht je onverhoopt een geplande afspraak moeten afzeggen, dan worden tot 48 uur van tevoren geen kosten in rekening gebracht. Bij afzeggingen van 48 tot 24 uur van tevoren, en in geval van overmacht, wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. Gesprekken die niet of niet op tijd zijn afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Nieuwsbrief KoersVast