Laat je reis niet bepalen
door je bagage

Tarieven & vergoedingen

De tarieven van BrightBlue Coaching & Training zijn gebaseerd op de benodigde tijd en investeringen, inclusief voorbereiding, verslaglegging, administratie en praktijkkosten. Gesprekken, workshops en trainingen vinden plaats tijdens kantooruren. Lezingen zijn ook mogelijk in de avonduren.

Gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekering

Begeleiding bij BrightBlue wordt - via de aanvullende zorgverzekering - in veel gevallen deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Deze vergoeding is per verzekeraar anders geregeld. Informatie over de vergoedingen lees je in de vergoedingenlijst van Zorgwijzer en via de vergoedingenlijst van ABvCMijn praktijk valt zowel onder vergoeding via registratie ABvC (mijn beroepsvereniging als Registercounsellor ABvC®) als onder vergoeding via registratie ABvC én RBCZ. Het overzicht vermeldt dat enkele verzekeringen geen counselling vergoeden; vergoeding valt dan onder 'behandeling overige psychosociale therapie'. Mocht je jouw verzekering niet terugvinden in het overzicht, staat er dat counselling niet wordt vergoed of twijfel je ergens over, neem dan persoonlijk contact op met je zorgverzekering. 

Voor individuele begeleiding werk ik vanuit mijn praktijk in Valkenswaard; voor groepsbegeleiding, workshops of trainingen werk ik vooral op locatie. 

Annuleren en teleurstelling voorkomen

Mocht je onverhoopt een geplande afspraak moeten afzeggen, dan worden tot 48 uur van tevoren geen kosten in rekening gebracht. Bij afzeggingen van 48 tot 24 uur van tevoren, en in geval van overmacht, wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. Gesprekken die niet of niet op tijd zijn afgezegd, worden volledig in rekening gebracht.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.