Elke ervaring is de juiste

Verlies en rouw verdienen aandacht en 'gewoonheid'

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en ervaring op het vlak van verlies, rouw, burn-out en trauma te delen met anderen. Niet alleen omdat ik het leuk vind om te delen, maar ook en vooral om deze thema's bespreekbaar en 'gewoon' te maken. We stoppen het nog zo vaak weg, anderen morgen rouw niet zien, mogen trauma niet zien en wellicht wil je het zelf ook niet zien. Het wordt tijd voor aandacht en 'gewoonheid'. Ik zie het als mijn taak om die 'gewoonheid' te brengen en te delen met mijn clienten en zeker ook tijdens lezingen, bijeenkomsten, workshops en trainingen. Om te kunnen stralen en geluk helemaal te voelen, is het nodig om ook 'au' aandacht te geven. Zo gewoon is het. Je bent van harte welkom, ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten. 
 

2024

Basistrainingen Na de vierdaagse basistraining (bij voorkeur inclusief de praktijkdag) kun je mensen begeleiden met een normaal verlopend rouwproces. Elk rouwproces verloopt grillig en stokt soms, maar in het algemeen blijft er beweging in het proces. De verdiepingsdagen richten zich op mensen bij wie het rouwproces vastloopt of dreigt vast te lopen en bieden je tegelijkertijd meer handvatten om met 'normale' rouw te werken.

Verdiepingsdagen voor eerdere deelnemers aan de training of met een gelijkwaardige opleiding  

2025

 

Leerpakketten

Je hebt je de mogelijkheid om je eigen leerpakket samen te stellen met financieel voordeel. We gaan ervan uit dat je de vierdaagse training Begeleiden bij verlies en rouw (of een gelijkwaardige opleiding) hebt gevolgd. 

  • Pakket 1: vierdaagse training en de praktijkdag. Voordeel van 5% op de totale investering.
  • Pakket 2: vierdaagse training, praktijkdag en vier verdiepingsdagen. Voordeel van 10% op de totale investering. Bij vijf of zes verdiepingsdagen is het voordeel 12,5%.
  • Pakket 3: vierdaagse training en vier verdiepingsdagen. Voordeel van 7,5% op de totale investering. Bij vijf of zes verdiepingsdagen is het voordeel 10%.
  • Pakket 4: vier verdiepingsdagen. Korting van 5% op de totale investering. Bij vijf of zes verdiepingsdagen is het voordeel 7,5%.

Ervaringen van deelnemers

Inmiddels hebben professionals uit diverse beroepsgroepen en delen van Nederland en België de trainingen en verdiepingsdagen gevolgd. Lees wat ze zeggen over de gevolgde training. Ik heb hun reacties letterlijk overgenomen.   

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.