Elke ervaring is de juiste

Verlies en rouw verdienen aandacht en 'gewoonheid'

Ik vind het belangrijk om mijn kennis en ervaring op het vlak van verlies, rouw, burn-out en trauma te delen met anderen. Niet alleen omdat ik het leuk vind om te delen, maar ook en vooral om deze thema's bespreekbaar en 'gewoon' te maken. We stoppen het nog zo vaak weg, anderen morgen rouw niet zien, mogen trauma niet zien en wellicht wil je het zelf ook niet zien. Het wordt tijd voor aandacht en 'gewoonheid'. Ik zie het als mijn taak om die 'gewoonheid' te brengen en te delen met mijn clienten en zeker ook tijdens lezingen, bijeenkomsten, workshops en trainingen. Om te kunnen stralen en geluk helemaal te voelen, is het nodig om ook 'au' aandacht te geven. Zo gewoon is het. Je bent van harte welkom, ik kijk ernaar uit om je te ont-moeten. 

2022

Vierdaagse trainingen


Verdiepingsdagen voor eerdere deelnemers aan de training of met een gelijkwaardige opleiding

Coronamaatregelen
Veilig en prettig leren met elkaar, staat bij ons voorop. Daarvoor vinden wij het belangrijk om elkaar zo veel mogelijk live te blijven ontmoeten. Tijdens de trainingen houden we ons uiteraard aan de op dat moment geldende coronamaatregelen van de Rijksoverheid. Sinds 25 november 2021 betekent dit het volgende:

  • Een coronatoegangsbewijs is verplicht. Het Protestants Gemeentecentrum waar wij verblijven, valt onder de gelegenheden waar toegang om een coronapas vraagt. Wij zullen daarnaar vragen.
  • Bij verplaatsen binnen een locatie waar een coronatoegangsbewijs geldt, is het dragen van een mondkapje verplicht. Dat betekent dat bij bewegingen in de ruimte, zoals naar het toilet gaan of koffie/thee halen, het mondkapje op moet. 
  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar en werken in een grote ruimte.
  • De lunch wordt coronaproof voor iedere deelnemer apart verpakt.
  • De gehele dag door wordt goed geventileerd, door het luchtcirculatiesysteem en de deuren in de pauzes open te zetten. Heb je het snel koud, neem dan voor jezelf een fijne sjaal, vest of dekentje mee.
  • Op diverse plaatsen staan ontsmettingsmiddel en handgel.
Van jou verwachten we dat je je aan de basisregels houdt en thuisblijft bij corona-gerelateerde klachten. Dat je een coronatoegangsbewijs hebt en een mondkapje draagt bij verplaatsingen in het gebouw. Mocht het nodig zijn om te annuleren, dan krijg je eenmalig gelegenheid om je deelname kosteloos door te schuiven naar een andere datum. Dit gebeurt altijd in overleg. Wanneer we door overheidsmaatregelen of andere coronagerelateerde situaties de training moeten verzetten, dan komt er een alternatieve datum. De ervaring is inmiddels dat daar met goede wil van beide kanten altijd samen uitkomen.


Ervaringen deelnemers

 

Gegeven trainingen