Als je haast hebt
neem een omweg

Disclaimer

Zonder schriftelijke toestemming van BrightBlue Coaching & Training (hierna: BrightBlue) is het verboden om deze webpagina’s geheel of deels op enige wijze te reproduceren, behalve voor zover dit wettelijk is toegestaan voor persoonlijk gebruik. De gegevens mogen niet voor commerciële doelen (in gedrukte of elektronische vorm) worden gepubliceerd, geredigeerd of anderszins worden gewijzigd zonder toestemming van BrightBlue.
 
BrightBlue staat voor de juistheid van de informatie op deze website. Alle informatie wordt echter verstrekt zonder verdere garantie en zonder expliciete of impliciete waarborgen. Je kunt er geen rechten aan ontlenen. BrightBlue aanvaardt geen aansprakelijkheid voor verlies of schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site. De informatie op deze site geldt als een voornemen. Als je een bevestiging van de informatie nodig hebt, neem dan contact op met BrightBlue. Als dienstverlening heeft BrightBlue verwijzingen naar externe websites opgenomen. BrightBlue kan echter op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor de betrouwbaarheid of juistheid van deze sites.  

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.