Acceptatie is de basis voor alle verandering

Vergoedingen

Vergoeding door zorgverzekering

Begeleiding bij BrightBlue Coaching & Training wordt - via de aanvullende verzekering - in veel gevallen deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Ik ben o.a. geregistreerd als BCZ® registertherapeut bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ, licentienummer 180671R) en ik ben als Registercounsellor ABvC® lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC, lidnummer 117760). Daardoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van de begeleiding. Via Zorgwijzer zijn de vergoedingen voor 2019 beschikbaar.Gedetaiilleerde informatie vind je op de vergoedingenlijst 2019 van ABvC, dat is mijn beroepsvereniging.
Mocht je jouw verzekering niet terugvinden in het overzicht, neem dan even persoonlijk contact op met je zorgverzekering. Mijn begeleiding valt onder alternatieve zorg: counseling/overige psychosociale therapie. Behalve bij ABvC  en RBCZ ben ik aangesloten bij de Stichting Registratie (St!R) en het Landelijk Steunpunt Rouw/Steun bij Verlies.

Mijn persoonlijke AGB-code is 90-047818 en mijn praktijk AGB-code is 90-056390. Deze codes zijn nodig voor de verzekering en vind je ook terug op de factuur die je ontvangt.

Werkgevers

Werkgevers betalen steeds vaker de kosten van begeleiding. De kosten van ziekteverzuim of prestatievermindering zijn immers veel hoger dan de kosten van begeleiding. Rouw- en traumabegeleiding/counselling helpt om ziekteverzuim, motivatieproblemen, werkstress, (over)spanning of andere arbeidsgerelateerde problemen te verminderen of op te lossen. De oorzaak van deze problemen kan bij het werk maar ook thuis liggen. Voel je vrij om je werkgever op mijn begeleiding te attenderen. 

Persoonsgebonden Budget (PGB)

Een PGB of Persoonsgebonden Budget is een geldbedrag waarmee je zelf begeleiding kunt inkopen. De laatste hervormingen van het Rijk hebben de drempels PGB behoorlijk verhoogd. Neem contact op met het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) om teleurstellingen te voorkomen. Of kijk op www.pgb.nl.

Belastingen

Vaak zijn er mogelijkheden om (studie)kosten voor persoonlijke ontwikkeling af te trekken van de belastingen. Dat kan ook met mijn begeleiding. Vraag naar de mogelijkheden. Kijk op de website van de Belastingdienst voor meer informatie.
 

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Nieuwsbrief KoersVast