Acceptatie is de basis voor alle verandering

Vergoedingen

Gedeeltelijke vergoeding door zorgverzekering

Begeleiding bij BrightBlue Coaching & Training wordt - via de aanvullende verzekering - in veel gevallen deels vergoed door de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Ik ben o.a. geregistreerd als BCZ® registertherapeut bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ, licentienummer 180671R) en ik ben als Registercounsellor ABvC® lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC, lidnummer 117760). Daardoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars een deel van de begeleiding. Informatie over de vergoedingen lees je in de vergoedingenlijst van Zorgwijzer en de vergoedingenlijst van ABvC. Neem ook altijd contact op met je verzekering.
 
Mijn praktijk valt zowel onder vergoeding via registratie ABvC (mijn beroepsvereniging als 
Registercounsellor ABvC®) als onder vergoeding via registratie ABvC én RBCZ. Daarvoor is zowel een persoonlijke als praktijk AGB-code van toepassing. Deze codes, nodig voor de verzekering, vind je terug op de factuur die je ontvangt.

Mocht je jouw verzekering niet terugvinden in het overzicht of staat er dat counselling niet wordt vergoed, neem dan persoonlijk contact op met je zorgverzekering. Mijn begeleiding valt onder alternatieve zorg: counseling en/of overige psychosociale therapie. Behalve bij ABvC  en RBCZ ben ik aangesloten bij het Landelijk Steunpunt Rouw/Steun bij Verlies.

Werkgevers

Werkgevers betalen steeds vaker de kosten van begeleiding. De kosten van ziekteverzuim of prestatievermindering zijn immers veel hoger dan de kosten van begeleiding. Rouw, trauma- en burn-outbegeleiding/counselling helpt om ziekteverzuim, motivatieproblemen, werkstress, (over)spanning of andere arbeidsgerelateerde problemen te verminderen of op te lossen. De oorzaak van deze problemen kan bij het werk maar ook thuis liggen. Voel je vrij om je werkgever op mijn begeleiding te attenderen. 

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.