De ruimte die je een ander geeft
krijg je er zelf bij

Training communicatie
'Hoe begrijpen olifant en berijder elkaar?'

Wat staat in jouw communicatie voorop? Krapte of ruimte? Ratio of intuïtie? Ziel of zakelijkheid? Hoe werkt de berijder samen met de olifant om vooruit te komen op zijn pad? Dat kan alleen door rust en stabiliteit, van elkaar leren en weten wat je aan de ander kunt overlaten. De olifant wordt onrustig als hij een kant op wordt gestuurd waar hij gevoelsmatig niet heen wil; de berijder vangt dit onderbuikgevoel op en toetst of het klopt.
Wie zicht wil krijgen op anderen, moet eerst zelf in de spiegel kijken. Alleen dan kun je de interactie met anderen beter begrijpen. Door zelf in de spiegel te kijken, voorkom je dat je aan anderen iets toeschrijft wat hoort bij je eigen denken, voelen en doen. 

Als je deze training hebt gevolgd, dan ben je effectiever in je persoonlijke en zakelijke communicatie. Je hebt inzicht gekregen in je eigen stijl van communiceren en je hebt een sprong gemaakt in je communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om:

  • Vanuit ratio én intuïtie jouw communicatie vorm te geven;
  • Persoonlijke aandacht voor mensen te verbinden met het behalen van resultaten;
  • Jouw gedachten te toetsen aan de werkelijkheid;
  • Je gevoelens te waarderen en gebruiken in je communicatie in plaats van ze weg te drukken.
  • De aangereikte praktische handvatten te gebruiken in je communicatie.
Aanpak en praktische informatie over data, locatie en kosten, lees je in het programma van de training

Info en inschrijven

Heb je vragen? Neem even contact op. Direct inschrijven kan ook. Stuur een e-mail naar info@brightblue-coaching.nl. Vermeld hierin je persoonlijke gegevens, jouw vraag en/of de workshop/training die je wilt volgen. Overigens is ook in company mogelijk, aangepast aan specifieke leerwensen.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Folder

Opnieuw koers zetten na een verlies, hoe doe je dat? 
Mijn folder staat boordevol handige informatie.