Van rouw naar trouw

Van harte welkom bij BrightBlue Coaching & Training. Welkom om te leren jezelf weer met een zachte blik te zien en je leven weer waardevol te maken. Je bent het niet kwijt, het is alleen verstopt. En je gaat het weer vinden. Ben je professional, dan leer ik je graag hoe je mensen in rouw kunt begeleiden op de weg naar zichzelf. Om (weer) trouw te zijn aan zichzelf.
 

Blog

Elke maand schrijf ik een blog met informatie over rouw. Je vindt er theorie en ervaringen uit mijn praktijk. Eigenlijk maak ik met de mensen die in mijn praktijk komen, nieuwe theorie. Zodat ze hun eigen handleiding kunnen schrijven voor hun weg in het landschap van rouw en leven. Om hen verder te helpen en om theorie en praktijk verder te brengen richting professionals.
 

Trainingen en verdiepingsdagen

Jaarlijks geef ik trainingen Begeleiden bij verlies en rouw aan mensen er al hun werk van hebben gemaakt om mensen te begeleiden. De vierdaagse training, aagevuld met de praktijjkdag, biedt een breed palet van theorie en praktisch inzetbare werkvormen. Wil je verder? Dan kun je deelnemen aan de verdiepingsdagen over systemisch werken met rouw; werken met gestolde rouw en trauma en creatief werken met verlies en rouw. De volgende verdieping komt eraan, over burn-out en rouw: Houd de info op deze website in de gaten.

 

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Eerste gesprek met korting

Wil je een oriënterend gesprek? Vrijblijvend én verhelderend. Maak snel een afspraak. Ik help je verder.