Kwetsbaarheid is kracht

Workshop effectief functioneren
‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...’

Hoe vaak kijk jij écht in de spiegel? Hoe vaak zie jij wie je werkelijk bent? Werkelijk jezelf laten zien is het moeilijkste wat er is. In deze workshop houd je jezelf die spiegel voor. Vind je het bijvoorbeeld lastig om je grenzen aan te geven? Vind je altijd dat een ander iets beter kan? Doe dan mee.
 
In mijn visie ben je ‘persoonlijk effectief’ als je helemaal jezelf kunt zijn. Als je vanuit het contact met jezelf de relatie met een ander aangaat. Als je verantwoordelijkheid neemt voor wat er tussen jou en die ander gebeurt. Kortom: als je je eigen regisseur bent, gebruik makend van jouw talenten en kwaliteiten. En ja, werkelijk jezelf laten zien, is het moeilijkste wat er is. Maar waarom zou je het niet proberen?
Deze workshop laat je diep contact maken met jezelf en je eigen gedrag bezien vanuit ander perspectief. Je oefent om je capaciteiten bewust in te zetten en jouw persoonlijke grenzen helder aan te geven. Als je hebt deelgenomen aan deze workshop, dan kies je bewust wat je wel en niet wilt doen, vanuit stevigheid en vertrouwend op je eigen kwaliteiten. Aanpak en praktische informatie over data, locatie en kosten, lees je in het programma van de workshop

Info en inschrijven

Heb je vragen? Neem even contact op. Direct inschrijven kan ook. Stuur een e-mail naar info@brightblue-coaching.nl. Vermeld hierin je persoonlijke gegevens, jouw vraag en/of de workshop/training die je wilt volgen. Overigens is ook in company mogelijk, aangepast aan specifieke leerwensen.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Folder

Opnieuw koers zetten na een verlies, hoe doe je dat? 
Mijn folder staat boordevol handige informatie.