Als je niet kunt luisteren
kun je ook niet spreken

Workshop communicatie
‘Het verhaal van Roodkapje is anders als de wolf het vertelt’

Word jij altijd begrepen? Luister je zelf altijd goed naar je gesprekspartner? Wat gebeurt er in zo’n gesprek? Weet je pas na afloop wat je had moeten zeggen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Deze workshop gaat over jou, en over jou in relatie tot de ander. Je kunt niet niet communiceren. Communicatie is er altijd, ook al doen we onze mond niet open. En doen we dat wel, hoe verschillend kunnen onze verhalen dan zijn? Stel, jij en ik hebben beiden dezelfde film gezien. Als we hierover aan een vriend vertellen, hoort deze twee andere versies. En inderdaad, ook het verhaal van Roodkapje wordt anders als de wolf het vertelt.
 
Als je deze workshop hebt gevolgd, dan kun je - vanuit het contact met jezelf - contact maken met de ander. Je luistert écht naar het verhaal van de ander, verbaal en non verbaal, en formuleert zelf een heldere boodschap. Tenslotte ben je in staat om gestructureerd en effectief feedback te geven en ontvangen. Zodat je begrijpt en begrepen wordt, en je gesprekken het resultaat opleveren dat jij wilt bereiken! Aanpak en praktische informatie over data, locatie en kosten, lees je in het programma van de workshop

Info en inschrijven

Heb je vragen? Neem even contact op. Direct inschrijven kan ook. Stuur een e-mail naar info@brightblue-coaching.nl. Vermeld hierin je persoonlijke gegevens, jouw vraag en/of de workshop/training die je wilt volgen. Overigens is ook in company mogelijk, aangepast aan specifieke leerwensen.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Folder

Opnieuw koers zetten na een verlies, hoe doe je dat? 
Mijn folder staat boordevol handige informatie.