Daar waar je wordt begrepen
voel je je thuis

Locatie en foto's

Je bent van harte welkom in de praktijkruimte van BrightBlue Coaching & Training in Cultuurcentrum Carolus, Oranje Nassaustraat 8 in Valkenswaard. Mijn praktijk vind je op de eerste verdieping, de bordjes wijzen je de weg.
Het monumentale en sfeervolle Cultuurcentrum, gelegen in het centrum aan de rand van het winkelgebied, zorgt ervoor dat bezoekers zich thuis voelen. Ook voor minder valide mensen is het Cultuurcentrum goed toegankelijk.
 
Carolus is goed te bereiken met openbaar en eigen vervoer. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid. De sfeer en bedrijvigheid met een diversiteit aan maatschappelijke en culturele activiteiten maken dat ik er me thuis voel. En ik ben ervan overtuigd dat dat ook voor jou geldt. Je bent welkom! 

Cultuurcentrum Carolus - Foto: Jeanne van Mierlo   Cultuurcentrum Carolus - Foto: Jeanne van Mierlo   Praktijkruimte - Foto: Jeanne van Mierlo


   In de praktijk - Foto: Jeanne van Mierlo In de praktijk - Foto: Jeanne van Mierlo  
Kaarsen branden - Foto: Jeanne van Mierlo


 Welkom in de praktijk - Foto: Jeanne van Mierlo   Werkvorm - Foto: Jeanne van Mierlo   In de praktijk - Foto: Jeanne van Mierlo   Workshop EI - Foto: Ria Stegeman


Praktijk januari 2015 - Foto: Jeanne van Mierlo   Praktijk januari 2015 2 - Foto: Jeanne van Mierlo   Praktijk januari 2015 3 - Foto: Jeanne van MierloBrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast