Hoe vaak luister jij naar jezelf?

Elke dag, ik hoor het je zeggen. Oké, hoe vaak luister je écht naar jezelf dan? Hoe vaak geef je gehoor aan je eigen behoeften en niet aan die van een ander? Hoe vaak sta je echt stil bij dat wat binnen in jou om aandacht vraagt? Is je antwoord al anders? BrightBlue Coaching & Training biedt de komende maand een aantal (kosteloze) activiteiten aan waarbij je stil kunt staan bij dat wat je echt nodig hebt.


•             Workshops 'Stress de Baas' op 28 oktober en 11 december
•             Allerzielen Allicht op 7 november
•             Infoavond Omgaan met verlies op 19 november
•             Blog 'Wees vriendelijk voor jezelf'

Workshops Stress de Baas

Jouw leven is drukbezet. Je hebt een veeleisende baan, die prestaties en inzet van je vraagt. Je voelt je soms overvraagd. Ook je privéleven is ‘vol’, met een gezin en/of andere (sociale) activiteiten die jouw aandacht vragen. Soms zou je willen dat een dag uit meer dan 24 uur bestaat, en een week uit meer dan 7 dagen. Herken je dit ook?

Dan is de ervaringsgerichte workshop ‘Stress de baas’ echt iets voor jou. Vanwege de belangstelling voor de workshop hebben we twee nieuwe data gepland, op woensdag 28 oktober van 13.30 tot 17.00 uur en op vrijdag 11 december van 9.30 tot 13.00 uur op de prachtige locatie van Top Life in Biezenmortel (Hooghoutseweg 1).

Samen met Selma Koegler van Top Life nodig ik je van harte uit voor een hele middag met aandacht voor niemand anders dan jezelf. Stilstaan bij hoe het met jou is. En ook, hoe het wellicht (nog) beter kan. Een workshop die je zult ervaren als een cadeautje aan jezelf; een cadeautje waaraan wij graag bijdragen. Je doet namelijk mee voor de introductieprijs van € 30,- per persoon (ex btw). Meer info over de workshops lees je in het programma

Allerzielen Allicht

Allerzielen is voor veel nabestaanden een moment waarop ze speciale aandacht hebben voor hun dierbare overledenen. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen wijze. Een manier kan zijn om je dierbare letterlijk in het licht te zetten.
 
Van der Stappen Uitvaartverzorging organiseert hiervoor Allerzielen Allicht, een speciaal herdenkingsmoment op de algemene begraafplaats aan de Groot Schoterweg in Budel, op zaterdag 7 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Ook BrightBlue Coaching & Training werkt graag belangeloos mee aan dit initiatief. Wat zou je nog graag willen vertellen of vragen aan degene die er niet meer is en die je zo hard mist? Ik geef je graag de gelegenheid; er is speciale aandacht voor kinderen. Je bent meer dan welkom

Infoavond: omgaan met rouw, hoe doe je dat nou?

Op donderdag 19 november is er bij het uitvaartcentrum in Budel weer een gratis informatieavond over omgaan met verlies en rouw. De avond, van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur, is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan elf geïnteresseerden.
 
Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom. De organisatie is in handen van Martin Horst, uitvaartverzorger bij Van der Stappen Uitvaartverzorging en Jeanne van Mierlo, verlies- en rouwtherapeut bij BrightBlue Coaching & Training. Meld je je even aan? 

Blog: wees vriendelijk voor jezelf

De afgelopen weken ontmoette ik in mijn praktijk veel mensen die streng zijn voor zichzelf, die vinden dat ze zich niet moeten aanstellen of stoer doen en hun verlieservaring kleiner maken. Nu kan ik daar zelf ook wat van.

En omdat ik dat (h)erken, helpt het mij om deze houding ook bij anderen te (h)erkennen. Een houding die zelfcompassie soms moeilijk maakt. Er is immers niet veel aan de hand, dus je hoeft jezelf toch ook nergens voor te troosten? Lees verder in het blog, elders op deze website. Hier vind je blogs over diverse thema's die te maken hebben met verlies en verandering.

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast