Ben jij je stress de baas?

Jouw leven is drukbezet. Je hebt een veeleisende baan, die prestaties en inzet van je vraagt. Je voelt je soms overvraagd. Ook je privéleven is ‘vol’, met een gezin en/of andere (sociale) activiteiten die jouw aandacht vragen. Soms zou je willen dat een dag uit meer dan 24 uur bestaat, en een week uit meer dan 7 dagen. Herken je dit ook?

Doe mee aan de workshop op 9 oktober!

Dan is de ervaringsgerichte workshop ‘Stress de baas’ echt iets voor jou, op vrijdag 9 oktober van 13.30 tot 17.00 uur op de prachtige locatie van Top Life in Biezenmortel (Hooghoutseweg 1). Samen met Selma Koegler van Top Life nodig ik je van harte uit voor een hele middag met aandacht voor niemand anders dan jezelf. Stilstaan bij hoe het met jou is. En ook, hoe het wellicht (nog) beter kan. Een workshop die je zult ervaren als een cadeautje aan jezelf; een cadeautje waaraan wij graag bijdragen. Je doet namelijk mee voor de introductieprijs van € 30,- per persoon (ex btw).

Doe je mee? Meld je dan aan via info@brightblue-coaching.nl of bel 06 - 12949654. Er is plaats voor 12 deelnemers. Meer info over de workshop lees je elders op mijn website. Selma en ik hopen op veel enthousiaste reacties én natuurlijk aanmeldingen!
 

Na kanker. En nu?

Kanker
je leven, je lijf,
je gevoel, je geest,
verandert


Tijdens een medische behandeling is het (soms letterlijk) een periode van overleven. En daarna? Je wilt je gewone leven weer terug en dat lukt niet. Hoe kan dat nu, je bent toch ‘genezen’? Anderen zeggen het ook: wat is je probleem? Je wilt het wellicht uitschreeuwen: ja, ik had geluk maar tegelijk staat mijn leven op zijn kop: ik blijf moe, ik ben bang, mijn relatie is veranderd, ik weet niet of ik mijn werk nog kan doen en ik weet niet wie ik nu ben als mens.
 
Ongemerkt ben je terecht gekomen in een rouwproces, dat tijd en aandacht van je vraagt. Want het is nogal wat, wat er in je leven gebeurt. Ook als je geconfronteerd wordt met blijvende gezondheidsproblemen kan het gevoel van rouw je overvallen. Je leest hier meer over in mijn blog van september.

Programma in ontwikkeling

Mensen die kanker hebben gehad, kampen vaak nog dagelijks met de gevolgen van hun ziekte. Een ziekte die hun hele leven raakt. En niet alleen hun leven, óók het leven van al hun gezinsleden. Hoe ga je hiermee om? Hoe krijg je je leven weer op de rit?

Samen met Elly Wijnen, natuurgeneeskundig therapeut, ontwikkel ik momenteel een programma met dit thema. Het programma zal aandacht hebben voor emoties, gedachten en het lichaam. Stap voor stap verbinden ze zich weer met elkaar, iets wat langere tijd niet mogelijk was. Iets wat wel nodig is, om het leven weer ten volle te kunnen leven…

Heb je interesse? Laat het even weten. We houden je graag op de hoogte!

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast