Donderdag 26 maart bij uitvaartcentrum Van der Stappen Budel

Omgaan met verlies en rouw. Hoe doe je dat nou?

Op donderdag 26 maart is er bij het uitvaartcentrum in Budel weer een gratis informatieavond over omgaan met verlies en rouw. De avond, van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur, is kleinschalig van opzet en biedt plaats aan elf geïnteresseerden. De organisatie is in handen van Martin Horst, uitvaartverzorger bij Van der Stappen Uitvaartverzorging en Jeanne van Mierlo, rouwbegeleider bij BrightBlue Coaching & Training. 

Is dit nog normaal?

Mensen die een dierbare hebben verloren, komen terecht in een andere wereld. De wereld waarin het leven even ‘stop’ zegt. De wereld van goedbedoelde adviezen van anderen, waar ze vaak weinig mee kunnen. De wereld waarin mensen niet weten wat ze moeten zeggen, en dan het verlies maar negeren. Niets pijnlijker dan dat. Een wereld waarin ze zich wellicht afvragen of ze er ooit nog uit komen. Of hun reacties nog normaal zijn…

Tijdens de informatieavond wordt duidelijk dat veel normaal is. Ieders antwoord op verlies, ofwel ieders rouwtraject, is uniek. Er zijn geen vaste regels voor rouw. Martin Horst geeft aan hoe afscheid nemen en rouw met elkaar verbonden zijn. Jeanne van Mierlo vertelt over wat je tegen kunt komen tijdens een rouwproces en hoe je hiermee kunt omgaan. Ook als je er zelf niet uitkomt.
 
Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, over uitvaart, ‘rouwverweving’ en ook persoonlijke vragen en verhalen zijn welkom. Vragen die op voorhand leven, kunnen doorgegeven worden aan Martin (06-53336342) of Jeanne (06-12949654). 

Aanmelden

Mensen die de avond willen bezoeken, melden zich aan via info@vdstappen.nl of via 0495-430260. Bevestiging vindt plaats op volgorde van aanmelding. Adres uitvaartcentrum: Klein Schoterstraat 2a in Budel (bij de ingang van de algemene begraafplaats). 

      

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast