Gun jezelf een avond vol inzichten en bewustzijn:
woensdag 18 maart in Budel

“Waarom doe jij zoals je doet?”

Waar sta jij in het leven? Ben jij wie je wilt zijn of ben jij wie anderen willen dat je bent? Doe jij wat je wilt doen? Tijdens een opstelling komen jouw patronen tot leven, zodat je zicht krijgt op blokkades en ruimte ontdekt voor verandering. Daarom doe je dus wat je doet! Je bent welkom op woensdag 18 maart, van 19.00 tot 22.00 uur, in Praktijk De Krachtwijzer in Budel. Sanne Blom en Jeanne van Mierlo zijn je begeleiders.
 
Vraag jij je wel eens af wat je wilt en wie je echt bent? Welk effect bepaalde gebeurtenissen op je leven hebben (gehad)? Doordat we gewend zijn om te leven op de automatische piloot, vergeten we soms naar onszelf te luisteren. Zo kunnen blokkades ontstaan en raken we uit balans. Wat maakt bijvoorbeeld dat je niet doet wat voor jou  belangrijk is? Via een opstelling word je bewust van je gedrag in relatie tot jezelf en tot anderen. Door inzicht kan er meer balans en rust komen in je leven. 

Voor wie

Deze avond is geschikt voor iedereen! Of je nu voor jezelf, als partner, als ouder of als professional wilt deelnemen, 
deze avond is er om meer inzicht te krijgen in (problematische) patronen die zich in je leven, je relatie of in je gezin blijven herhalen. Ook wanneer je tegen dingen aanloopt in de opvoeding van je kinderen ben je van harte welkom. 

Werkwijze

Bij een opstelling is er iemand die een vraag heeft en er worden mensen opgesteld als representant. Het uitgangspunt is de vraag die jou nu bezig houdt. Die kan over van alles gaan, zoals relaties in je gezin, op je werk, iets wat je wilt veranderen en dat niet lukt. Zodra de representanten zijn opgesteld, staan ze 'in de energie van de ander’. Tussen de representanten ontstaat een dynamiek, die jouw inzicht of antwoord geeft op je vraag. Je vraag wordt als het ware visueel gemaakt.
Ook als je niet zelf een vraag inbrengt, is deelname zeker de moeite waard. Je kunt gevraagd worden in de opstelling van iemand anders of je bent toeschouwer. Ook dat geeft vaak inzicht in wat er in jouw eigen leven speelt. 

Aanmelden en kosten

De opstellingsavond vindt plaats op woensdag 18 maart, van 19.00 tot 22.00 uur, bij Praktijk De Krachtwijzer, Dr. Anton Mathijssentraat 5b, 6021 CJ Budel. Wil je meedoen als toeschouwer en/of representant, dan zijn de kosten 35 euro; wil je zeker weten dat je vraag aan bod komt, dan zijn de kosten 70 euro. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en in elk geval drie opstellingen per avond. De organisatie is in handen van Sanne Blom, spiritueel therapeut i.o. bij De Krachtwijzer, en Jeanne van Mierlo, rouwbegeleider/counselor bij BrightBlue Coaching & Training.
 
Aanmelden kan via e-mail: praktijk@dekrachtwijzer.nl of telefonisch via: 06 – 29571895.

    

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast