Nieuwe website online!

Helemaal trots ben ik: mijn website www.brightblue-coaching.nl is helemaal in het nieuw gestoken! Op de website vind je veel informatie over omgaan met verlies en veranderingen, wat je zelf kunt doen en hoe ik je kan helpen als je het even nodig hebt. Individueel, als groep, of als organisatie.
 
Een half jaar lang hebben we eraan gewerkt, Ron Kuipers van RKD Media en ik zelf. Wat moet de site kunnen? Welk ontwerp past bij mij en mijn praktijk? En hoe moet dat dan technisch? Welke informatie is belangrijk voor bezoekers? Een hele klus van passen en meten, van schrijven en schrappen.
 
Nu zijn we zover, spannend! En natuurlijk heb ik nog wensen. Wie mij een beetje kent, vindt dat ook niet raar. Het kan immers altijd nog beter ;-). De komende tijd werken we verder aan de site. Een website is natuurlijk ook nooit af. Net zoals ook wij mensen nooit helemaal klaar zijn: onze eigen thema’s kloppen regelmatig op de deur. En ook daarvoor geldt: soms moet je even rusten, om het op een later moment weer op te pakken. Mag ik je dan daarbij helpen? Graag!
 
We zijn erg benieuwd naar jullie reacties! Feedback is van harte welkom, want alleen met jullie hulp kan www.brightblue-coaching.nl nog meer aan jullie wensen voldoen.
 

Verder gaan na het verlies van je partner: een zware klus 

Deelgenotengroep volwassenen start in februari/maart

In de gemeente Cranendonck start binnenkort de deelgenotengroep ‘Verder na verlies’, voor volwassenen die hun partner hebben verloren en met moeite hun weg hervinden in het leven.  Gesprekken met deelgenoten bieden troost en (h)erkenning. Ook mensen van buiten Cranendonck zijn van harte welkom!
 
Onder professionele begeleiding van Jeanne van Mierlo, rouwbegeleider-counselor, krijg je helder inzicht in je situatie waarbij je op een bij jou passende wijze leert omgaan met het verlies van je man of vrouw. 

Ruimte voor verhaal in een veilige omgeving

Als je een groot verlies meemaakt, dan staat jouw leven stil waar dit voor anderen doorgaat. Dat is voor iedereen die rouwt, anders. Het is troostend om in een veilige omgeving je verhaal te delen met mensen die iets gelijkwaardigs hebben meegemaakt. Om te zien wat anderen tegen komen, hoe zij met hun verlies omgaan en daarvan te leren. Dat lucht op en geeft (h)erkenning en inzicht, waardoor je ‘lichter’ verder kunt. Je beseft dat je er niet alleen voor staat door de steun uit de groep.
 
De groep van minimaal zes en maximaal tien mannen en vrouwen komt acht keer bij elkaar, in bijeenkomsten van steeds twee uur.  Onder professionele begeleiding wordt gewerkt volgens het principe van de rouwtaken met als thema’s: jij bent er echt niet meer; ik weet niet wat ik voel; ik mis je zo; ik ga verder met jou maar dan anders. Na een half jaar is er een terugkombijeenkomst. 

Tien plaatsen beschikbaar

Mensen die belangstelling hebben, worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met uitleg over de bijeenkomsten en deelname aan de groep. Vergoeding via de verzekering is mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.brightblue-coaching.nl > nieuwsbrief KoersVast. Interesse in deelname aan de groep? Mail naar info@brightblue-coaching.nl of bel Jeanne op 06-12949654. 

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast