Elke ervaring is de juiste...

Ervaringen van deelnemers

"De training heeft mij de mogelijkheid geboden voor verdieping in rouw en verlies, zowel in eigen proces als in het kunnen toepassen van interventies bij clienten. Ik heb de trainers als zeer deskundig  ervaren. De groep voelde snel vertrouwd waardoor er persoonlijke ervaringen gedeeld konden worden. Mede door de zorgvuldigheid en manier van reageren van de trainers was dit mogelijk. Het waren mooie verdiepende dagen!" 
Joke, POH-GGZ

"Super leerzame training waarbij echt stil gestaan wordt bij verlies en rouw in allerlei verschillende vormen. In een warme en hechte leeromgeving praten en leren over een gevoelig onderwerp waarbij verschillende emoties aan bod komen. De combinatie van theorie en aan de slag met praktische opdrachten maakte het voor mijn ook gelijk visueel. Dit allemaal onder leiding van zeer vakkundige, ervaren lieve personen."
Monique, leraar

"Een mooie kennismaking met coaching op het gebied van rouwbegeleiding. Als coach kun je met de tools direct aan de slag."
Sandra, coach

 

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast