Elke ervaring is de juiste...

Ervaringen van deelnemers

"Jeanne is een ervaren trainer die op een verhelderende manier kennis kan overbrengen en dit kan toelichten met voorbeelden uit de praktijk. Ik heb mijn “rugzak” weer kunnen vullen met mooie oefeningen die zeker toepasbaar zijn in mijn werk. En niet te vergeten de mooie, ontroerende en bijzondere  inzichten die ik zelf heb gekregen tijdens deze dagen. Een training die ik iedereen kan aanbevelen!"
Yvonne


"Een totaal ervaring deze training begeleiding bij verlies. Goed voor mijn eigen proces en heel goed voor het krijgen van kijk op de verschillende werkvormen. Van de eerste tot de laatste minuut serieus, volle aandacht van de trainers, en deskundigheid. Zeldzaam compleet waren deze 4 dagen. Ook was er ruimte voor humor en het verhaal. Maar daarnaast werd het programma strikt in de gaten gehouden waardoor we niets hebben hoeven missen. Lekkere verse lunch, genoeg tijd tussendoor om bij te komen. Kortom:TOP! "

Gonnie


"De training begeleiden bij verlies en rouw heb ik als heel verdiepend ervaren. Theorie wordt goed afgewisseld met zelf ervaren en doorleven door middel van oefeningen. In 4 dagen tijd zoveel geleerd! Wat ik als heel bijzonder heb ervaren: vele deurtjes van mijn eigen onverwerkte verdriet heb ik open kunnen zetten. Ik voel me een stuk lichter en blijer. Ik ben dankbaar dat ik dit heb toegevoegd aan mijn rugzak om voor anderen te kunnen inzetten."

Christien


"Inhoudelijk een zeer goede training waarbij veel handvatten geboden worden mbt het begeleiden van rouw en verlies."
Nishkampa


"De training begeleiden bij verlies en rouw is een intensieve training, waarbij vele werkvormen langs komen. De training bevat veel tips en suggesties hoe je als begeleider kunt werken, zowel bij volwassenen als bij kinderen. Natuurlijk ga je ook met je eigen verlies aan het werk.
De persoonlijke aandacht is warm en betrokken. Er is volop ruimte voor eigen inbreng en het stellen van vragen. In de reader die je na afloop ontvangt zit alle behandelde lesstof en aanvullende informatie, tips en literatuurverwijzingen. Een aanrader!"
Karin


"De training heeft me veel gebracht, zowel op professioneel vlak als counselor als op persoonlijk vlak. Duidelijke handvatten voor begeleiding van mijn eigen cliënten zijn veelal door mezelf ervaren en uitgewerkt. De vele puzzelstukjes zijn passend gemaakt en het eindplaatje kan ik nu met liefde aanschouwen. Het heeft mij verrijkt. De training “Begeleiding bij rouw en verlies” is een aanrader voor iedereen, wat je ook doet of wat je ook hebt meegemaakt." 
Addy


"In kort tijdsbeslag heeft Jeanne ons een prima introductie in begeleiding bij verlies en rouw gegeven met daarbij zowel aandacht voor theorie en modellen als samen aan de slag met eigen verlieservaringen en elkaar daarbij begeleiden. Jeanne, dankjewel voor je warme, deskundige  begeleiding en het delen van je kennis en ervaring. Leerzaam en inspirerend! Ik heb de training ervaren als drie dagen in een warm bad. Alhoewel het onderwerp zwaar is en je daarin ook gedwongen wordt om naar jezelf te kijken, was de begeleiding, de groep en de aankleding zo warm dat ik elke dag vol energie naar huis ben gereden. Ik heb inzicht gekregen in mijn rouwprocessen en handvatten/interventies om tijdens mijn coaching in te zetten."
Karin, CJG


"Ik heb deze training veel inzichten gekregen in hoe je door middel van oefeningen mensen verder zou kunnen helpen bij het proces van verlies en rouw. Voor mij heeft de training voor eye-openers gezorgd en me ook aan het denken gezet dat deze thema’s op veel levensgebeurtenissen van toepassing zijn. Het was erg prettig dat we zelf ook aan de slag gingen en dat er elke keer twee weken tussen zat. Zo had ik ook de tijd om alles te plaatsen wat we op de dag zelf aan het leren waren."
Jeanine, coordinator informele zorg


"In kort tijdsbeslag heeft Jeanne ons een prima introductie in begeleiding bij verlies en rouw gegeven met daarbij zowel aandacht voor theorie en modellen als samen aan de slag met eigen verlieservaringen en elkaar daarbij begeleiden. Jeanne, dankjewel voor je warme, deskundige  begeleiding en het delen van je kennis en ervaring. Leerzaam en inspirerend!"
Christa, HRD consultant/co‚Äčach
"De training heb ik ervaren als zeer waardevol. Ik heb volop kunnen oefenen met werkvormen en het heeft mij de bevestiging gegeven dat ik thuishoor op het pad van begeleiden van mensen met onzichtbaar verlies....Dat is hier voor mij volledig zichtbaar geworden.
Met dank aan twee prachtige trainers die met hart en ziel het thema rouw en verlies in de wereld zetten."
Sylvia, creatief dynamisch coach
"Met een zeer goed en warm gevoel kijk ik op deze training terug. Ik heb veel mogen leren en bruikbare werkvormen en handvatten aangereikt gekregen, die ik mag gaan toepassen in mijn werk als wijkverpleegkundige. Ook heb ik zelf een groei door mogen maken. Ik heb mooie mensen ontmoet en de sfeer was erg prettig. Ik verheug me dan ook echt op de vierde dag, die gepland staat in februari." 
Marion Swinkels, wijkverpleegkundige

"Een intensieve training waarin je veel leert over de theorie achter verlies en rouw, maar zeker ook praktisch aan de slag gaat. Soms best pittig, want je kunt jezelf behoorlijk tegenkomen. Als praktijkondersteuner GGZ is het soms zoeken naar wat wel en wat niet binnen de begeleiding past. Maar hoe dan ook is de training zeker een hele mooie theoretische basis en een aantal oefeningen zijn goed bruikbaar binnen de huisartsenpraktijk."
Nicole, POH-GGZ

"De training heeft mij de mogelijkheid geboden voor verdieping in rouw en verlies, zowel in eigen proces als in het kunnen toepassen van interventies bij clienten. Ik heb de trainers als zeer deskundig  ervaren. De groep voelde snel vertrouwd waardoor er persoonlijke ervaringen gedeeld konden worden. Mede door de zorgvuldigheid en manier van reageren van de trainers was dit mogelijk. Het waren mooie verdiepende dagen!" 
Joke, POH-GGZ


"Super leerzame training waarbij echt stil gestaan wordt bij verlies en rouw in allerlei verschillende vormen. In een warme en hechte leeromgeving praten en leren over een gevoelig onderwerp waarbij verschillende emoties aan bod komen. De combinatie van theorie en aan de slag met praktische opdrachten maakte het voor mijn ook gelijk visueel. Dit allemaal onder leiding van zeer vakkundige, ervaren lieve personen."
Monique, leraar


"Een mooie kennismaking met coaching op het gebied van rouwbegeleiding. Als coach kun je met de tools direct aan de slag."
Sandra, coach

 

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

Nieuwsbrief KoersVast