Niets is zo veelzeggend als
dat wat niet gezegd wordt

Workshops en trainingen

BrightBlue ontwikkelt regelmatig nieuwe workshops en trainingen. Houd deze website in de gaten voor het meest actuele aanbod. Heb je een suggestie voor of behoefte aan een specifieke workshop of training? Als je contact opneemt, kijken we samen hoe we deze kunnen realiseren.

Juist in tijden van verlies is communiceren lastig. Je hebt het er maar niet over, dan is het er ook niet. Dat blijkt echter niet te werken: hoe harder je het verlies en de gevolgen daarvan wegdrukt, des te harder kloppen ze op de achterdeur weer aan.

Ik help je graag beter te communiceren. Ik help je om liefdevol naar jezelf en jouw reacties te kijken. Doe mee aan (een van) mijn workshops. In de workshop ‘Het verhaal van Roodkapje is anders als de wolf het vertelt’ leer je hoe je persoonlijke communicatie effectief is en je je boodschap goed overbrengt. Tijdens de workshop ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’ krijg je zicht op jouw gedrag en jouw reacties.

De training ‘Hoe begrijpen olifant en berijder elkaar’ helpt je persoonlijk en zakelijk beter communiceren. Je krijgt inzicht in je communicatiestijl en maakt een sprong in je communicatievaardigheden.

Heb je 'n vraag?

Ik help je graag aan een antwoord. Bel of e-mail:
0031 6 129 49 654
info@brightblue-coaching.nl

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een (traumatisch) verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Folder

Opnieuw koers zetten na een verlies, hoe doe je dat? 
Mijn folder staat boordevol handige informatie.