Wie blijft wachten
komt altijd te laat

Allerzielen Allicht

2 november 2019 19:00 uur

Allerzielen is voor velen een dag waarop we nog eens extra denken aan alle mensen die zijn overleden en die we missen. Dat doen we allen op onze eigen manier. Een manier kan zijn om je dierbare letterlijk in het licht te zetten.

Juist omdat liefde nooit klaar is, kan Allerzielen Allicht een passende manier zijn om aandacht te hebben voor jouw lieve overledene(n). Door een extra lichtje te laten branden bij het graf of de urn. Op de begraafplaats en/of thuis.

Van der Stappen Uitvaartverzorging organiseert de herdenking Allerzielen Allicht op de algemene begraafplaats Cranendonck aan de Grootschoterweg in Budel, op zaterdag 2 november tussen 19.00 en 21.00 uur. Ook BrightBlue Coaching & Training werkt graag mee aan dit initiatief.

In het licht

De paden van de begraafplaats worden deze avond verlicht met lichtpunten. Nabestaanden kunnen de graven en urnen van hun dierbaren in het licht zetten. Er is ook ruimte om hen die niet hier zijn, te gedenken. Iedereen die deze avond in gedachten bij een dierbare wil zijn, is welkom. Kun je geen graf of urn in het licht zetten, dan is er de mogelijkheid om licht elders op de begraafplaats te plaatsen.

Ook ik werk weer graag mee aan dit initiatief en nodig vooral kinderen uit. Dit jaar maken we een boom van liefde; een boom die stevig staat, meebuigt met de wind en veel liefde draagt. Want liefde gaat nooit over, ook niet als iemand van wie je houdt er niet meer is. Af en toe breekt er weleens een tak van de boom af, maar de boom blijft staan. Hoe meer hartenboodschappen, des te meer de boom zal oplichten van liefde. De boom hoopt dat jij meehelpt om zijn takken te vullen en iets moois maakt om zijn takken mee te versieren. Dat mag je thuis doen, en dat mag ook op de begraafplaats bij mij in de stand.

Ik hoop je te spreken en zal vooral een luisterend oor bieden. Mocht daarvoor op 2 november de ruimte of gelegenheid niet zijn, dan nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend en kosteloos gesprek in mijn praktijk in Valkenswaard. 

Deelnemers over workshop Stress de Baas

 • Eye opener: aan de slag!
 • Terug naar de basis
 • Inzicht gevend en bewust makend
 • Grenzen stellen!
 • Bevestiging dat ik al veel stappen heb gezet

Deelnemers over training Begeleiden bij Verlies

 • Een verdiepende en verrijkende training voor mij als coach en als mens.
 • Intensief met diepgang
 • De trainer, Jeanne, laat – als rolmodel – in de training zien hoe je met aandacht en zorg omgaat met mensen die te maken hebben met het omgaan met hun verlies
 • Over-leven met verlies
 • Het pad ontstaat door erop te lopen
 • Voldaan, veel geleerd, veel gedeeld, vertrouwen gegeven en ontvangen

BrightBlue helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BrightBlue helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BrightBlue helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken.

Nieuwsbrief KoersVast

Onbevangen wil ik zijn
Proeven met twee grote ogen
Kijken met een open mond
Vol verlangen steeds omhelzen
Wat het leven aan mij zond
(M. van Hooft & F. van Rijn)